Tancat per ruïna

ASSOCIACIÓ DE VEÏNS PEP VENTURA ILLA FRADERA

El govern del PP va cedir un espai a l’Associació de veïns de Pep Ventura Illa Fradera després de protestes continuades dels veïns que havien de fer les reunions directament al carrer. L’anterior govern del frau de Maite Arqué als ciutadans, dirigit pel cunyat d’aquesta, el impresentable Jordi Serra Isern (PSC) junt al seu cosí Ferran Falcó Isern (CiU) no va voler escoltar la seva petició. Eren massa crítics amb el govern de la ciutat i això es paga. Sempre es paga no estar d’acord amb el poder regnant.


Ara, un cop creada i generada una ilusió el membres de la direcció de l’associació han pres la decisió de deixar de fer part de les seves activitats ciutadanes degut al estat amenaçant de ruina del local cedit.

A pesar de les nombroses queixes adreçades a la regiduria d’Esports les obres no s’han fet. Total que l’activitat de l’associació es veu fortament afectada i en fan un ús mínim.

La regidoria de Juan Fernández Benítez 4t Tinent d’Alcalde de l’Àmbit d’Atenció a les persones i regidor delegat de l’Àrea d’Educació, Esports i Joventut i delegat del Districte 5 no te temps per dedicar a l’associació. I Xavier Albiol? No se sap. Quan es trobi amb ells els dirà molt correctament que era ignorant del seu problema.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s