Incendis a Llefia

Av.Sant Salvador
El passat cap de setmana es van produir dos incendis intencionats a la zona Sud de Badalona. Un contenidor de reciclatge de paper cremava pels seus orificis respiratoris. La fumera ennubolava tot el carrer i les flames feia impossible atansar-se per poder fer-hi res.
Una vintena de metres mes enllà un camió treia per les finestres una petita filera de fum que moments després, com en una explosió de vigorositat, desembocava en una flamarada que arribava fins el primer pis de l’edifici del costat, just a un metro i mig del camió. Es podia haver ocasionat un desastre, difícil de preveure o endevinar. Al incendiari tan se li dona!

Els bombers van arribar aviat i van fer la feina ben feta, com a alguns polítics els agrada dir d’ells mateixos.

Aquests fets no són la primera vegada que ocorren. La setmana anterior a un trenta metros del mateix lloc un altre contenidor de reciclatge de paper va ser incendiat també. Algun cotxe proper va sortir amb alguna part cremada.

Ja comença a tenir certa regularitat el fet. Suposo que algun va poder observar qui va ser l’incendiari. No ho sé. Sols espero que aviat acabi a la garjola o al manicomi. En tot cas, millor que sigui retirat de la circulació abans no prengui mal algú o ocorri alguna desgracia. De tots es sabut que quan un se’n surt de les seves malifetes acaba per creure’s invulnerable i… torna a fer-ho.

Anuncios

2 comentarios en “Incendis a Llefia

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s