Toca anar a votar!

Ei! gent, el proper dia 9 toca anar a votar.

Se que per molts votar s’ha convertit en un acte feixuc. S’ha de fer un esforç per anar-hi. Només de sentir els nostres polítics a televisió i se te’n van les ganes.

A mi em passa. En aquest moments de bona gana no aniria a votar, estic tip de tanta merda en boca dels que ens han de governar. Quan els sento, em pregunto a mi mateix:

-Aquests són els pares de la patria? A aquests el tinc que donar el meu vot? Per a què? si després fotran el que voldran un cop passat el dia de les eleccions!

Però no em resigno, se que no és el mateix votar a uns que als altres i se que no votar es cedir la meva responsabilitat i deixar-la en mans d’aquells que si van a les urnes. Si no voto no puc sentir que jo també he contribuït a fer govern i que aquells que estan a la direcció ho estan perquè jo ho he permés.

Hi ha un ampli ventall de possibilitats a l’hora d’exercir el vot. Partits de tots colors i de tota mena. I encara que els partits més importants fan crida al vot útil no hem de deixar de creure en els valors de la democràcia i donar oportunitat a aquells que ens sembli bona opció encara que en el nostre fur intern tinguem la creença de que no obtindran representació al parlament. La nostra decisió -el nostre vot- qualsevulla que sigui és igualment vàlida, igualment útil.

Sort per a tothom el proper dia 9 de març i que guanyin els millors, els que defensin els valors superiors per al poble.

Us deixo aquest video per animar-vos.

Anuncios

Un comentario en “Toca anar a votar!

  1. Mi identifico totalmente y añado: A quienes votan se les puede engañar pero el “movimiento” será diáfano: “Yó te voto.Tú no cumples. Tú me engañas.” Punto.No votar es permitir mucho más que si se vota. Un voto claro, es inequívoco. Una falta de asistencia a las urnas ó un voto en blanco, son realidades que permiten muchísima más manipulación,según intereses…Yó quiero que me “engañen” con claridad, nó a obscuras…Saludos.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s