FLAIXOS de BDN

Avui vull donar-vos sensacions personals, uns flaixos de coses que veig al meu voltant aquests dies.

— Les obres del metro estan afectan a un barri, a una part de la població que está vivint de manera precaria ó extrema, segons es miri, com s´apliquen les eines del progrés .

A més de patir els grans problemas de la circulació,tan en cotxe com a peu, la gent del voltant pateixen molts greuxes de ” ALT NIVELL” molesties i sorolls continuos fins a altes horas de la nit, generan un estrés( per falta de descans) molt important al veinat .

La pols,algú a pensat si pot afectar la salut dels veïns la pluja de pols diaria, durant varios anys mentre es fan les obres, ó algú a vist com queden els sostres,façanes, i terres dels carrers dels voltans amb gruixos de pols i fang, . Qué tal restaran les façanes quan sácabin les obres?,algú vindrá a netejar-les?.

Si les molesties i la pols foren produides per alguna empresa de la ciutat …. algú hauria fet alguna cosa ja fa temps oi?.

Els darrers dies han segat els vorals de la autopista cantó mar entre Riera Canyadó i Montgat aprox. JA FEIE FALTA ¡¡¡¡ feie anys que no es netejava, però potser caldria també que treiessin ara tota la farda i merda que hi ha enmagatzemada i a quedat al descobert totalment, i segur que fa pena veure-ho .

ROGER MACIÁ

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s