LLibres gratis i Can Butinya

La demagògia envaeix la política en moments claus i determinats dels cicles electorals. Ara comencen a arribar les innumerables ofertes, reparacions, noves construccions d’equipaments, etc… que al llarg dels anterior tres anys han quedat aparcats a l’espera de millors moments que sempre coincideixen amb temps de reflexió electoral.
L’alcalde de Santa Coloma surt amb una proposta que electoralment és magnifica. El material escolar i llibres seran gratis per tots els nens del seu municipi. I han mancances estructurals i algunes com les de guarderies que pot ser si serien una autèntica oferta als ciutadans.
L’alcalde, llest ell, sabent que d’aquí a un parell d’anys, la Generalitat farà extensiva aquesta oferta a tots els nens de Catalunya, s’avança a efectuar aquesta proposta. Quan la Generalitat es faci càrrec l’ajuntament ja no haurà de pagar els llibres. Total dos anys, dos milions d’euros i una campanya electoral de puta mare. I a més quedarà com l’alcalde, que sense viure ni dormir a la ciutat, va fer gratuït total l’ensenyament.
Fent càlculs, realment, val la pena.
La resta de partits i d’altres municipis s’hauran quedat amb un pam de nassos amb el moviment.
No m’estranyaria que altres s’afegeixin a aquesta proposta tan rendible electoralment. Inclosos aquells que no fan res més que asseure a la seva cadira tot el dia mentre es miren el melic i veient com els altres avancen en la consecució de major felicitat pels seus conciutadans.

Per cert, el conveni signat que permetrà que can Butinyà, la masia més emblemàtica de la nostra ciutat, es converteixi en una casa museu patrocinada per l’excel•lentíssim Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, mereix un deu pel seu alcalde i un suspens -no surten mai del suspens pobrets- els líders de la nostra ciutat, Badalona.
Ara la senyora alcaldessa diu que aquest preacord entre la propietaria de la masia i l’ajuntament de Santa Coloma ha estat una falta de respecte institucional.
Pobreta ella!
O tothom la pren pel pito del sereno o sempre està als núvols acompanyada del seu equip.
Si torna a ser alcaldessa, amb el nou equip que la acompanya a les llistes, anem arreglats.
Posa’t una altra medalla, alcaldessa.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s