Felicitar als governs del pais.

Els pisos un 13% més cars i les hipoteques fins al 5%.

A Barcelona i rodalies els preus ja vorejen els 4000€ el metre quadrat. Fent un petit càlcul un pis de 80 m ens costaria la suma de….. 320.000 eurillos. Ara bé a Badalona, Sant Adrià i S.Coloma els preus ja arriben als 360000 € (i més) segons la zona.

Davant d’aquesta noticia, crec que, els ciutadans hauríem de fer un petit gest i enviar una postal de felicitació a les nostres tres institucions de govern per agrair-los l’absoluta incompetència per garantir un dret constitucional, el d’un habitatge digne a un preu assequible.

Entre incompetències i mentiders compulsius els badalonins ens quedem sense poder ni mirar un pis ni de reüll. S’ha convertit en un luxe asiàtic a l’abast de molt pocs. I això no té pinta de canviar a la nostra ciutat, sobretot si continua l’actual govern regint els destins de Badalona. Aquí sols els interessen els “pelotazos”. Per quin motiu alguns tenen tant d’interès per passar el tren per l’interior? Per obrir la ciutat al mar? Que bonic sona! O és per omplir tot l’espai deixat per les vies de pisos de luxe inabastable pels nostres conciutadans? Ojo amb les propostes meravelloses revestides de millora i d’increment de la qualitat de vida a la nostra ciutat.

Els Roca i Gils marbellís també estan aquí. En teniu algun dubte?

Veure noticia


Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s