L’Estadi del CFBadalona


El nou estadi de futbol es començarà a construir abans de l’estiu vinent. Això diu la prensa (El Punt) que recull les declaracions del sr Guardiola regidor de l’àmbit de Serveis al Territori de l’Ajuntament de Badalona

El ple municipal del desembre o, a molt trigar, el del gener, aprovarà de manera provisional les obres de construcció de l’estadi municipal de futbol de Badalona en uns terrenys de l’avinguda dels Vents de Montigalà. «Automàticament después s’arbitraran fórmules per obtenir els recursos necessaris per construir l’equipament».

Em pregunto quines formules s’arbitraran, tenint en compte que el nou estadi s’ha de pagar amb els diners dels terrenys de l’avinguda de Navarra on no es podrà construir fins que no estigui construït el nou estadi. El CF Badalona ha de continuar jugant mentrestant.
Curios, no?

A més el regidor afirma de forma taxativa: “la construcció de l’estadi no costarà ni un sol euro a l’Ajuntament de Badalona”, alhora que explica que la gestió de la seva construcció «es farà des d’una fundació en la qual hi haurà la societat municipal Engestur i el CF Badalona».

Una fundació composta per l’ajuntament i Engestur que és municipal. Es a dir que les formules que s’arbitraran serà que pagui l’erari públic Badaloni. Mentrestant altres prioritats social que es podrien pagar amb aquests diners s’hauran d’aparcar. Primer està l’Estadi.

D’altra banda això de que no costarà un duro és pura mentida i demagògia.

En principi és regala el camp de futbol de la Morera i un milió d’euros anuals al CFBadalona.
On és el benefici per a la ciutat?

Per més inri Guardiola afirma: “Una instal·lació de la qual encara s’ha de calcular el cost definitiu. Ara estem fent la revisió econòmica del projecte i, per tant, no podem dir quin és el pressupost definitiu”.

No costarà un duro a la ciutat i no saben encara quan costarà?

Això a qualsevol comerciant o empresari que li ho expliquin al·lucina i no te dubtes: ens menteixen descaradament. Si l’ajuntament fos una empresa fa anys que hauria tancat per culpa d’uns gestors, com a poc, ineficients.

L’Estadi, un regal molt car pels Ciutadans de Badalona.

Anuncios

Un comentario en “L’Estadi del CFBadalona

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s