Cimera sobre l’habitatge

ARA NO TOCA!


Que es vulgui manipular als ciutadans amb una excusa tan difícil d’acceptar!

Els dies 16 i 17 d’aquest mes estava previst que es realitzes a Barcelona la trobada dels ministres d’habitatge de 50 països europeus.

Segons ens informen, degut al temor a actes vandalics per part d’uns quants encaputxats i energumens anti-sismea s’ha ajornat fins al mes de novembre.

Barcelona ha realitzat moltissims esdeveniments de rellevància internacional i la seguretat ha estat a l’alçada dels que s’esperava. Però ara davant d’una trobada com aquesta , de cop i volta, Barcelona te por.

Però no, realment aquest ajornament té una altra lectura.

Probablement haguessin fet acte de presència aquests grups d’ocupes i antisistema davant de les delegacions internacionals. Si, es previsible. Però la por ha estat a que els ciutadans de a peu que no poden accedir a l’habitatge de cap de les maneres potser, també hagueren decidit fer-se visibles espontàniament, o no, davant de la cimera i manifestar pública i visiblement la seva ira contra els poders públics inoperants i incapaços –quan no còmplices- de donar cap solució al primer problema dels ciutadans.

Imagineu aquest escenari a Barcelona en plena campanya electoral i sent monopolitzada per les queixes dels ciutadans. L’habitatge seria el primer tema de debat i els nostres polítics professionals prefereixen defugir-ne: li tenen terror. Per que ningú no te les mana netes al menys en la ineficàcia i desídia.

Deixarien ben palesa la seva incompetència i el seu escàs interès real pels ciutadans. (Vegeu la mostra badalonina)

No, realment, no els interessa la reunió de ministres d’habitatge. Es massa problemàtica. Els ciutadans podrien optar per no anar a votar i incrementar el gruix dels que han deixat de creure i confiar en “els de sempre”.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s