IC-EUiA: Nova Crisis al Govern

IC-EUiA està sempre en crisis. Amb si mateixa i amb el Govern de la ciutat. És a dir viuen contínuament en una continua esquizofrènia. És com una malaltia autoinmune que s’ataca a sí mateixa.

L’any passat, com a conseqüència del frau de l’habitatge públic va generar una crisis de govern amb la cessió al PSC de les competències d’habitatge que havia assumit i que amenaçava amb esclatar-li a les mans. Més tard la Muntsa Niso va dimitir del seu càrrec.

La coalició va acusar el PSC d’enganyar els ciutadans.

Ara torna novament la polèmica. La coalició vol demanar properament la destitució del conseller delegat de Marina Badalona, Juan Felipe Ruiz, per la seva nefasta gestió que ha donat lloc als greus incidents que han revoltat els ciutadans del Gorg.

IC-EUiA que en el seu moment van acceptar el nomenament de Juan Felipe veient la situació i el possible desgast polític – estem ja en campanya pre-electoral- en demanen la destitució. És lícit i democràtic. Però la coalició necessita també una mica de coherència i valentia.

La seva renuncia a continuar al govern ajudaria molt la nostra ciutat.

Que deixin en mans d’ERC si volen continuar mantenint un govern que la mateixa IC-EUiA ha qualificat d’enganyar als ciutadans de Badalona i de desgovern.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s