La cultura de l’inculte, és Cultura?

Sobre l’estat de la Cultura a la Ciutat al llarg del mandat de la Sra. Mieras he sentit a parlar molt; de dolent i de bo. Però amb l’actual ocupant del mon de la Cultura i historia de Badalona no n’he sentit cap de bo. I realment es que no fa una a dretes i li sorgeixen problemes arreu. La darrera ha estat la constatació de que el poblat ibèric del Turó d’en Boscà està absolutament en estat d’abandonament.

No hi ha pressupost pel seu manteniment, no hi ha cap projecte a mitjà termini per potenciar-lo culturalment i el fons cultural dels ibers no és prioritari pels nostre estimat Govern municipal.

Ara al sr. Duran li han robat les portes del tancat d’accés a les runes, pobre!, però… ja fa mesos que va passar. I el sr. Duran, que ho sabia? Que coneixia l’existència d’aquest llegat històric de la nostra ciutat? A que es dedica?, es pregunten alguns. Per no fer ni demana subvencions. Potser no se’n va recordar de demanr-les o no li van recordar des de la Conselleria amb una consellera de Badalona? En definitiva, de les lluites internes al PSC, els pagans som els badalonins.

Les runes es malmeten, mentrestant, pels vàndals que l’utilitzen de manera incívica i ningú a l’ajuntament ha mogut un dit per solucionar el problema. Ara sembla que són utilitzades per fer ritus exotèrics. L’altre dia van ser trobades a les runes dues gallines amb el coll tallat. Espero que aquest rituals hagin estat per demanar als deus que ens lliurin d’aquesta plaga municipal.
Amen.

Anuncios

Un comentario en “

  1. No cal fer comentaris als temas culturals impoortants de BADALONAestan en encefalograma pla´ noméss´entretenen amb el folklore i els focs d´encenalls , i el autobombo tot lo demés no conta .ROGER MACIA“CAL QUE NEIXIN FLORS A CADA INSTANT”

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s