L’alcaldesa ja té diners per dinars. Els nostres nens no.

Sempre han estat escasses les beques de menjador als col·legis de la nostra ciutat. Això no és cap novetat. No hi havia més diners, sens argumentava. Molts nenes i nenes dels nostres col·legis es quedaven sense beca. Les aportacions provenint de la Generalitat i de l’ajuntament no donaven per més. Inclòs s’havia de deixar algun més sense beca al beneficiaris de menjador per que no arribava per tot l’any.

Les beques s’han atorgat als nens de famílies més necessitades, com no podia ser d’altre manera. Lògic i obvi. Ara, però amb l’arribada de gent d’altres contrades amb més necessitat, les beques ja no arriben a molts dels nens que abans n’eren de beneficiaris. Amb els mateixos diners alguns s’han de quedar sense beca. Això ha generat malestar entre aquells pares que de sobte es troben que el seu nivell de renda a pujat i han passat de ser receptor a haver de pagar el servei de menjador, o no.

Però el malestar no s’hauria d’adreçar cap els nouvinguts. Ells no són els culpables. S’hauria d’adreçar als nostres governants, a la nostra alcaldessa.

Per que?

Tots aquells que heu seguit el Ple de gener haureu contemplat, atònits, com jo, com figura una partida de Servei de càtering , és adir, de menjars de la nostra alcaldessa i resta de regidors ha passat aquest any de 26.131 € a 43.416 € , és adir s’ha incrementat un 66,14%.

És clar que deuen treballar força. I inclòs quan dinen, són dinars de treball, pagat pels ciutadans de Badalona. Fa vergonya pensar que tenint els sous milionaris que tenen els nostres polítics a sobre els hi hem de pagar els dinars i sopars a part. Em pregunto quants treballadors a qualsevol empresa tenen aquesta despesa a part del sou. Jo no en conec cap. Tots s’ho paguen de la seva butxaca i del seu sou.

També em fa gràcia que la nostra il·lustra alcaldessa generosa ella, paga l’aprenentatge de la llengua catalana als nens francesos de la “Catalunya nord”. Visca l’imperi!

Per acabar, no hi ha diners per beques pels nostres nens i nenes a les escoles. La nostra alcaldessa no en te per a ells. Ella els fa petons, és tan generosa!

Dintre d’un any tindrem eleccions municipals, els nostres polítics tornaran a ser simpàtics i vindran per demanar-nos el vot. Un vot ple de grans àpats i despeses sumptuoses.

ENS TORNARAN A ENGANYAR. COMPTE!

Actualització 10-03-2006

Nota de Prensa: La Generalitat da ayudas de comedor a 9.000 alumnos más.

Becas para mitigar la lista de espera.

El departament de Educació de la Generalitat anunció ayer que 9.000 alumnos más se beneficiarán del aumento de un 28% de la inversión prevista para becas de comedor escolar.

En total, se destinarán a este concepto 18,2 millones de euros, cuatro más de los previstos para el curso 2005-2006. Este incremento permitirá que el número de alumnos beneficiados pase de 36.500 a 45.500.

Esta mejora hará posible aumentar el importe de las becas ya atorgadas para el comedor y conceder otras nuevas a parte de los alumnos a los que no se les había concedido la ayuda y que estaban en la lista de espera.

Los alumnos de centros públicos pueden solicitar una ayuda individual de comedor que cubra el coste totalmente o de forma parcial. El mayor incremento en la dotación para becas se da en las comarcas de Barcelona (1,4 millones más), seguida de Barcelona ciudad (800.000 euros más), el Vallès Occidental (543.136) y Baix Llobregat-Anoia (434.541).

Ara ens cal esperar que el nostre Ajuntament aporti la part que li correspongui, encara que siguin les engrunetes dels tiberis regidorials.

Anuncios

Un comentario en “

  1. Podries explicar-me què vol dir que “la nostra il·lustra alcaldessa (…) paga l’aprenentatge de la llengua catalana als nens francesos de la “Catalunya nord”?Moltes gràcies.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s