L’AJUNTAMENT TALLA L’AIGUA AL CLUB PETANCA DE BUFALÀ

Tenir instal·lacions per desenvolupar un esport, no sempre és fàcil. Sovint requereix molta voluntat i ganes per part del poc recolzats esportistes, que veuen com en comptes de comptar amb el suport incondicional de l’administració es troben amb un munt d’impediments i “sin sabores” .

Això sembla que els ha passat al Club de Petanca de Bufalà. Un club ja veterà, que en el seu moment va veure com eren “empentats” per l’Ajuntament cap a un indret una mica més llunyà. Els socis del CP Bufalà s’han de desplaçar fins a Montigalà. L’afició a la petanca no els desil·lusiona. Ells continuen. Inclòs han adquirit un nou barracò per fer-lo seu social.

Ara l’ajuntament els exigeix que realitzin una escomesa per portar l’aigua a les pistes. S’han posat en contacte amb l’empresa subministradora d’aigua per demanar un pressupost. I en això estaven quan un dia s’han trobat que Els han tallat l’aigua. Aigua que necessiten pel normal desenvolupament de la seva afició esportiva i que fins ara els arribava d’una canalització de rec. Es queixen d’un tractament diferenciat respecte a altres Club de la ciutat als quals l’ajuntament tracta amb un tracte amb més deferència. No volen res que no s’hagi donat abans a altres clubs: una escomesa, aigua i llum.

Han elaborat un comunicat que on volen fer patent la seva queixa pel tracte discriminatori cap a la seva veterana institució.

“Es un imperatiu per a l’administració pública evitar incórrer en qualsevol tipus de discriminació.

El cas que ens ocupa té el seu origen en el tractament abjecte i indigne rebut per la entitat CP. Bufalà.

Quines raons justifiquen el tancament de l’aigua?

A qui beneficia el maltractament infligit als ciutadans que practiquem la petanca?

L’aigua ha estat negada sense cap raó.

No s’entén en aquest club que, essent pròxim al color polític del nostre govern, aquest no resolgui els problemes amb una major coordinació, passant per alt algunes desavinences internes. I sobre tot, tractar a las entitats amb els criteris bàsics que fonamenten la convivència ciutadana, siguin del color que siguin, perquè el fonamental es la solidaritat i la igualtat.

Per tot això:

Hoy pedimos el apoyo de todos y todas para dar solución a una situación inverosímil.

Nosotros, como entidad, nunca hemos pedido un trato de favor, únicamente que se nos respeten nuestros derechos, y el agua es un derecho básico, el corte del suministro sin previo aviso, no hace más que demostrar las carencias de algunos de nuestros políticos. que han tomado a nuestra entidad como objetivo de sus iras.

El diálogo como herramienta, debería ser el camino con el cual los problemas se diluyeran, no así los actos de prepotencia, los cuales entendemos como el inicio de un proceso de acoso y derribo hacía la entidad, sabiendo que no sólo afectan a un colectivo sino al conjunto de toda la sociedad. Nosotros siempre hemos vivido las situaciones desde el lado del perdedor, hemos sido perjudicados constantemente por las decisiones del gobierno municipal, el trasladar de ubicación la sede social sin haber habido un consenso con todas las partes implicadas es el mas claro ejemplo que podemos relatar.

Esta junta considera inadmisible el corte del agua, cuando nuestra disposición siempre ha sido la de hacernos cargo del pago de los recibos del consumo, exigimos unas condiciones dignas tanto de higiene como de trato, desde el dialogo queremos la equiparación a otras entidades.

Basta ya de actos que reflejen el escaso sentido común de algunos miembros del gobierno municipal.

Hoy hemos sido nosotros, pero mañana podéis ser vosotros.

Gracias.”

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s